Rabu, 03 Oktober 2012

unfinished - a letter to my future husband.

this is my unfinished work a long time ago.

I'm baack~ *bawa kentongan* karena kangen nge-blog saya berusaha mengesampingkan kantuk saya yang mulai merajalela merasuki badan saya yang unyu dan lemah ini *alay* BLAH banget yaa wkwkwkwk XD

okay. saya bikin postingan ini karena saya... ehem. abis baca FF sih. judulnya My Future Life with My Husband Kim Myungsoo dan kebetulan karena banyak yang suka *termasuk saya* si author dengan baik hati bersedia membuatkan sekuelnya. bener-bener sosweet banget dan pas buat penggemar cerita-cerita cengeng dan kayal kayak saya. hehehe :3
selain juga karena ada curhatan dari seorang keluarga saya yang mempunyai impian simpel tenang suami idamannya dan kebetulan memang agak-agak *bukan agak juga sih* mirip.

jadi itulah alasan saya kenapa saya kepengen nulis postingan blog dengan judul 'a letter to my future husband'

A Letter to My Future Husband. 

hello. hello. yes hellooo my future husband. I'm a 19 years-old girl who are waiting for you. yea, I know it's too early to talk about this but lemme realized it into a blog post so, someday, I'll show you about my simple dream about you, when I'm still in my teenage years.

My dream about you. it's a little bit simple. dunno why, I want to make a perfect necktie for you. make sure that you're well-dressed bcs I know, ppls will judge you by your appearance. I'll never let ppls trifling on you.

I'll send you till front of our house, give a small peck to your cheeks and hope you'll be going and comeback safely. 

I'll be a good wife, try my best on cooking delicious foods for you, cleaning our home sweet home, and wash your clothes. 

When you step your feet in our house, I'll greet you with my smile and prepare for our dinner. I'll make you smile by tasting my foods, kkk~


Tidak ada komentar:

Poskan Komentar